Ron Stoffels vervanger van Emiel van Gemert bij ASC Waterwijk.

ASC Waterwijk heeft overeenstemming bereikt met Ron Stoffels voor het komend seizoen. Stoffels gaat Emiel van Gemert vervangen als assistent-trainer bij de selectie van trainer Ben Vis. Ron Stoffels is geen onbekende voor Vis die voorheen ook al met hem samenwerkte bij asv De Dijk. De heren weten dus wat ze aan elkaar hebben.

Stapje terug.

Van Gemert die bij Waterwijk ook Hoofd Jeugdopleidingen is doet dus een stapje terug. “Ik heb inderdaad besloten om na dit seizoen te stoppen als assistent trainer bij de zaterdag 1. Ik heb de afgelopen 2 seizoenen zeer veel plezier gehad bij de zaterdag 1 en we zijn natuurlijk succesvol geweest. Maar ik ben ook nog Hoofd Jeugdopleiding van Waterwijk, hier gaat ontzettend veel tijd in zitten. Vandaar dat ik een keuze heb gemaakt om te stoppen bij de Zaterdag 1 “.

Vertrouwen groot.

Twee maanden geleden is men op zoek gegaan naar een nieuwe assistent -trainer en uiteindelijk is men uitgekomen bij Ron Stoffels. Waterwijk heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking. Ook met Ben Vis heeft de club overeenstemming bereikt om zijn contract met een seizoen te verlengen. “Na dit succesvolle jaar, met de hoop op een mooi toetje, gaan we er van uit dat het komende jaar wederom een succes zal worden  “, aldus Van Gemert die nog steeds met veel plezier zich inzet voor zijn club.

Komende zaterdag werkt Waterwijk op eigen veld de voorlaatste competitiewedstrijd af tegen OSV. Het duel op sportpark Rie Mastenbroek begint om half drie.

foto: HAV.

Geschreven door