Talentendag bij FC Almere 2022

Eindelijk is het zover!

Altijd al willen voetballen bij een gezellige club, waar plezier hoog in het vaandel staat? Of wil je op een hoger niveau voetballen en er vol voor gaan? Dan ben je bij FC Almere in Almere Haven van harte welkom, waar de jeugd de toekomst heeft.

Vrijdag 27 mei organiseren we in de avonduren de talentendag van FC Almere.Onze trainers ontvangen je graag en gaan met enthousiasme met jullie aan de gang..Deze avond is voor iedereen! Jongens én meisjes.

We zoeken voetballers en voetbalsters van alle leeftijden! Aanmelden is niet nodig!! Iedereen is welkom!! 17:30 – 19:00 O8 t/m O12  (5 tot en met 11 jaar) 19:30 – 21:00 O13 t/m O19 (12 jaar en ouder)

Zien we jou ook op 27 mei? We verzamelen in de kantine.

Kom naar FC Almere!

Geschreven door