Update werkzaamheden in Nobelhorst

In Nobelhorst vinden er op dit moment werkzaamheden plaats. Hieronder een update.

Bruggen in Nobelhorst

Het heien van brug KW 5045 zal naar verwachting op 13 mei voltooid zijn. Vanaf 13 mei 2022 zal de Nobelstraat tussen de Niels Bohrstraat en de Kamerlingh Onnesstraat worden afgesloten, om brug KW 5052 te bouwen.

Nobelstraat

Aan de Nobelstraat is het inrichten van de openbare ruimte inmiddels begonnen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 27 mei 2022. De werkzaamheden bestaan uit de inrichting van groenstroken, opbreken van straatwerk, kolken aansluiten en de definitieve bestrating aanbrengen.

Joh. Van der Waalsweg

Aan de Joh. Van der Waalsweg is het inrichten van de openbare ruimte begonnen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 20 mei. De werkzaamheden bestaan uit de inrichting van groenstroken, opbreken van straatwerk, kolken aansluiten en de definitieve bestrating aanbrengen.

Geschreven door