Voorbeschouwing Almeerse amateurclubs dit weekend

Komend weekend staan er weer aardige wedstrijden gepland voor de Almeerse clubs.

Zo gaat FC Almere op bezoek bij DVVA en zal het daar niet makkelijk krijgen. De hekkensluiter in 2A draait een belabberd seizoen en zal het nog lastig genoeg krijgen om de dans nog te ontspringen. DVVA draait dit seizoen ook niet geweldig maar staat er beter voor dan de Almeerders. Of FC Almere voor een verrassing gaat zorgen zullen we later zien.

In diezelfde afdeling staat ASC Waterwijk er beter voor en knokt samen met HBOK voor het kampioenschap. Zaterdag kan men op eigen complex weer drie punten aan het totaal toevoegen maar dan moet men wel AMVJ weten te verslaan. De Amstelveners draaien niet goed dit seizoen maar willen graag verrassen in Almere. 

In 3B kan SC Buitenboys de titel niet meer ontgaan, de ploeg van Mark Steur staat riant aan kop en zal over een paar weken de vlag kunnen hijsen. Wel moet men zaterdag naar Bovenkerk waar men het onberekenbare RODA ‘23 ontmoet. 

Forza Almere moet in 4F op bezoek bij Robinhood en wil graag de vierde plek op de ranglijst verdedigen. En de dames van Waterwijk gaan op bezoek bij koploper Real Sranang. terwijl SC Buitenboys dames op bezoek gaan bij Wartburgia.

Waterwijk (zondag) ziet Geinburgia verschijnen en wil graag nog wat plaatsen stijgen op de ranglijst. 

Later meer over deze duels!.

Geschreven door