VSBfonds geeft geld aan Flevolandse initiatieven

Flevolandse initiatieven voor sociale activiteiten kunnen geld krijgen van VSBfonds. Adviseurs van VSBfonds zijn op 19 mei aanwezig in Lelystad, om in samenwerking met onder meer Flever, te spreken met mensen die een initiatief hebben dat lokale of regionale impact heeft.

Ideeën aanmelden

Wie een mooi idee heeft waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale activiteit kan zich melden. Het gaat om initiatieven waardoor mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

Interesse in een gesprek?

Initiatiefnemers die interesse hebben in een gesprek, kunnen hun idee of plan in 10 regels omschrijven en mailen naar VSBfonds (infofuo@vsbfonds.nl ). Zij ontvangen dan een uitnodiging voor een gesprek op 19 mei a.s. met een van de adviseurs van het fonds, bij Flever in Lelystad.

Over VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. www.vsbfonds.nl

Geschreven door