ASC Waterwijk sluit competitie af met nederlaag

In zaterdag 2e klasse A heeft Waterwijk de laatste wedstrijd van deze competitie niet winnend af kunnen sluiten tegen sv Marken. De ploeg van Ben Vis moest deze middag drie goals toestaan terwijl men zelf niet verder kwam dan twee doelpunten

Snelle achterstand

Waterwijk moest in de 8e minuut al een goal toestaan toen een lange uittrap van de Marken-doelman in het zestienmeter gebied van Waterwijk belandde en maakte de spits met een lob de 1-0. Na wat mogelijkheden over en weer werd in de 28ste minuut de voorsprong door Marken verdubbeld, een diepe bal kwam bij de Waart die van dichtbij de bal binnen kon schieten 2-0. Nog voor de rust deed Waterwijk iets terug door Ryannique Inge: 2-1.

Meer grip

Na de pauze kreeg Marken diverse kansen maar een inzet was te slap en een kopbal was ook niet zuiver genoeg. Hierna kreeg Waterwijk wat meer grip op het duel en wist dan ook gelijk te maken  door Baggelaar :2-2. Laat in de tweede helft toch weer een doelpunt voor de thuisclub en kon Boes de Waterwijk-doelman passeren :3-2. Waterwijk zette wel alles in het werk om de gelijkmaker te forceren maar de thuisclub hield stand en sloot Waterwijk de reguliere competitie af met een nederlaag.

Komende zaterdag begint de nacompetitie voor Waterwijk met een thuisduel tegen CSW uit Wilnis. Bij winst gaat men door naar de volgende ronde.

Archieffoto: Erik Rietman.

Geschreven door