Opening eerste driehoek en kunst maken voor de Flower Power Walk-expo

Menshoge bloemkunst… hoe ziet dit eruit? Kom naar de opening van de eerste driehoek van de Flower Power Walk-expo zaterdag 18 juni rond 12.00 uur met ca 15 m2 menshoge bloemkunst. Ontmoet de makers van de kunst op deze driehoek, begeleid door Majeed Saeeyan: migranten die hun thuis hebben gevonden in Almere.

Krijg gelijk een preview van de expo van zeven driehoeken in het groen op de Wandellaan (vanaf 9 juli) door zeven verschillende makersgroepen van jong tot oud en uit verschillende culturen. De eerste driehoek blijft staan in het weekend van Ally Art & Architecture (18 en 19 juni).

Kunst maken voor Flower Power Walk-expo

Tijdens dat weekend kan van 13.00-15.00 uur ook kunst worden gemaakt voor een van de zeven driehoeken van de Flower Power Walk-expo. Kunstenaars van CitySenses helpen kunstenaars in de dop om hun creativiteit te laten stromen. De zogenoemde bron kunstwerken worden gemaakt met natuurlijke materialen, Nature Art. Denk aan kunst maken met zand, gras, bladeren en veren op houten panelen. Check het programma van Circus CirKl op de Esplanade tijdens Ally Art & Architecture.

Almere heeft creatief talent

Al ruim 40 amateurkunstenaars zijn aan de slag voor de Flower Power Walk-expo. Wie weet komt het bloem kunstwerk gemaakt bij Circus CirKL, onder begeleiding van kunstenaars van CitySenses, straks uitvergroot op de Flower Power Walk-expo. Deze staat gepland van 9 juli tot oktober op de Wandellaan in het groen bij de Esplanade en langs het Flevoziekenhuis: een gezond ommetje met kunst.

Almere heeft creatief talent… willen de organisatoren, MariannA Bakker en Marcel Kolder, laten zien met de expo in de openbare ruimte, een vorm van street art. Professionele kunstenaars halen het beste in amateur makers naar boven.

Krijg een preview van het werk van een van de zeven groepen tijdens Ally Art & Architecture op de Esplanade bij Circus CirKl (vlakbij Strandtent 22)


Info over de expo: www.flowerpowerwalk.nl en zie Insta: flowerpowerwalkexpo.

Geschreven door