Trots en liefde voor jouw club op de Nationale Voetbaldag

Om het weekend van De Nationale Voetbaldag – van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni – goed af te trappen, beginnen we met een landelijke actie. Hiermee willen we laten zien hoe trots we zijn op onze amateurverenigingen.

Op vrijdag 10 juni vragen we alle 1,2 miljoen amateurvoetballers hun clubshirt aan te trekken naar werk, school, de bakker of gewoon lekker op straat. Jong, oud, kort, lang, bekend of niet bekend. Op het voetbalveld is iedereen gelijk. Dat willen we voor één dag laten zien aan de rest van Nederland.

Het dragen van je clubshirt is eenvoudig om te doen en een groot gebaar van trots en liefde voor jouw club. Doe ook mee aan deze actie, die wordt opgezet in samenwerking met Radio 538 en vele bekende en onbekende amateurvoetballers.

Geschreven door