FC Almere tevreden met indeling voor komend seizoen

Het uit de tweede klasse gedegradeerde FC Almere mag zich komend seizoen manifesteren in de zaterdag derde klasse C. Een indeling waar men bij de club uit Almere Haven best wel tevreden mee is. De aanvraag bij de KNVB is dan ook gehonoreerd.

Uitstekende sfeer

Trainer Sandor Augustijn ziet in deze afdeling zeker mogelijkheden om het verloren terrein weer terug te winnen. De coach kent diverse clubs uit de Gooise regio en vindt dat dit voordelen kan hebben. Augustijn: ” We zijn al lekker bezig met een brede selectie en de sfeer is nu al uitstekend doordat de groep van bijna dezelfde leeftijd is zal dat hopelijk nog beter worden. We hebben diverse trainingen achter de rug en iedereen is zeer positief, ook assistent trainers Tjeerd Hof en Dennis Kooistra leveren nu al perfect werk af en staan volledig achter deze groep “.

Geweldig om te zien

” Ook bestuurlijk en de Technische commissie en de medewerkers binnen de club hebben er veel zin in om komend seizoen met elkaar de club nog meer glans te geven. Ik vind dit  geweldig om te zien en is natuurlijk een stimulans voor iedereen.Verder is de begeleiding compleet met de teammanagers Eric Smakman voor het eerste team en Martin Bakker voor het tweede team. Twee mensen die uitstekend op hun plaats zijn bij onze selectie en zeker een belangrijke meerwaarde hebben “.

Goede berichten dus uit Almere-Haven en na een lekkere vakantie gaat Sandor Augustijn met zijn selectie op 14 Augustus de training hervatten en zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen.

Geschreven door