Werkzaamheden Kalenderbrug (bij Kalenderweg) Almere Buiten

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli 2022 zijn er werkzaamheden aan de Kalenderbrug. Deze brug ligt tussen de Romeweg en de Kalenderweg bij de kruising Romeweg-Kalenderweg-Moskoustraat-Buenos Airesstraat. De Kalenderweg is afgesloten ter hoogte van de brug. Ook is het naastgelegen fietspad afgesloten. 

Werkzaamheden

Ze vervangen het asfalt op en naast de brug, omdat het asfalt in slechte staat is. Men past deze weg aan om er in geval van nood tijdelijk bussen over te laten rijden. De aanleiding nu zijn de aanstaande werkzaamheden aan de Evenaar.

Omleidingsroute

De woningen aan de Bogotastraat blijven bereikbaar via de Evenaar/Buenos Airesstraat. De woningen aan de kant van de Novemberweg blijven bereikbaar via Evenaar en Koppeldreef. De omleidingen worden aangegeven met de bekende gele borden.

Geschreven door