Schandalige actie BFC op openingsdag van FC Almere.

Zaterdag was de openingsdag bij FC Almere en er was een mooi programma samengesteld. Kinderen en ouders en supporters waren er volop om deze dag te doen slagen.

Om twee uur zou het eerste team aantreden tegen BFC uit Bussum. Nadat de gasten de warming up hadden afgewerkt en de wedstrijd moest beginnen weigerde men op  natuurgras te spelen tot verbazing van velen. Men vond het hoofdveld niet goed genoeg en vertrok zonder FC Almere in te lichten weer richting Bussum. De grasmat lag er uitstekend bij maar daar dacht men kennelijk anders over.

Schandalige actie.

FC Almere-trainer Sandor Augustijn heeft hier geen goed woord voor over. ” Dit is de tweede keer dat dit duel niet doorgaat eerst hadden ze vorige week niet genoeg spelers en nu dit. Schandalig van de leiding van deze club om dit op deze dag te laten gebeuren. Het veld ligt er redelijk bij en was dit een mooi affiche voor onze openingsdag. De tribune zat vol met onze jeugdspelers en verheugde zich op de wedstrijd. Nogmaals een schandalige actie en zal deze club niet meer welkom zijn op ons complex “: aldus Augustijn die dit nog nooit had meegemaakt.

Verontwaardigd.

Ook het bestuur van FC Almere was zeer verontwaardigd, Voorzitter Arno Van As had hier ook geen goed woord voor over: ” Dat dit nog voorkomt verbaasd mij ten zeerste en dat net op onze openingsdag, Ik heb hier geen goed woord voor over en mag de club bij zichzelf te rade gaan of dit te accepteren is “.

Geschreven door