Hogering in beide richtingen dicht van 30 september tot 3 oktober

Van vrijdagavond 30 september tot maandagmorgen 3 oktober is de Hogering in beide richtingen dicht. Na deze afsluiting gaat de parallelbaan naar de Literatuurwijk open. 

Afsluiting

De N702 Hogering gaat in de beide richtingen tussen de Audioweg en de Muziekdreef dicht. Verkeer op de A6 vanuit Amsterdam kan de Hogering niet op en kan ook geen gebruik maken van de wisselbaan. De afsluiting duurt van vrijdag 30 september 20.00 uur tot maandag 3 oktober 06.00 uur.

Omleiding

Verkeer richting de A6 gaat bij de Muziekdreef eraf en volgt de aangegeven omleidingsroute: via de Muziekdreef, Stedendreef, Havendreef en oprit 3 Almere-Stedenwijk. Verkeer richting Noorderplassen wordt omgeleid via dezelfde route.

Werkzaamheden

Deze weekendafsluiting vormt het einde van deze fase van werkzaamheden aan de Hogering. Op maandag 3 oktober gaat de nieuwe parallelbaan oost, richting de Literatuurwijk open. Verkeer naar de Literatuurwijk rijdt vanaf dan via de afrit Audioweg naar de parallelbaan om rechtsaf de Herman Gorterweg de wijk in te rijden. Ook de toerit vanuit de Literatuurwijk richting de Noorderplassen gaat open.

Geschreven door