ASC Waterwijk de enige Almeerse amateurclub nog in de KNVB Beker.

Zaterdag a.s. ligt de competitie een weekje stil en is er een beker/inhaalprogramma, vastgesteld door de KNVB. Tweedeklasser Waterwijk zit nog in de beker en krijgt visite van VSV en kan op eigen sportcomplex een ronde verder komen als men deze derdeklasser weet te verslaan. 

Gemotiveerd.

Vorige week wisten de Almeerders de eerste competitiezege te behalen en nu is men erg gemotiveerd om ook in de beker een ronde verder te komen. De selectie van trainer/coach Ben Vis wist afgelopen week nog een oefenduel van stadgenoot FC Almere ruim te winnen. De goede lijn zit er dan ook weer in en dat kan tegen VSV nog meer vruchten af gaan werpen. 

Brede selectie.

Trainer Ben Vis wil dat zijn ploeg ook zaterdag alles zal geven om een ronde verder te komen. Vis: ” Helemaal compleet kunnen we niet uitkomen maar met onze brede selectie mag dat geen probleem zijn. Verder zitten er nog mooie tegenstanders in de beker en dan is het zeker interessant om een ronde verder te komen maar de competitie blijft voor ons het belangrijkste”. Om 15.00 uur begint dit bekerduel op sportpark Rie Mastenbroek.

Uiteraard later een verslag van dit duel op Omroep Almere.nl. Ook zijn er live flitsen van deze wedstrijd in de Flevoshow van Rene Homan op Omroep Almere.

Geschreven door