SC Buitenboys laat zich afdrogen door SV Maarssen (0-8)

In de zaterdag tweede klasse B heeft SC Buitenboys een flink pak slaag gehad van het op de tiende plaats staande Maarssen.

Trainer Mark Steur zag dat zijn ploeg een totale offday had en ongeïnspireerd speelde. De ploeg was totaal niet bij machte om ook maar enigszins iets goed te doen, Maarssen profiteerde daar uiteindelijk optimaal van.

Schandalig

Steur vond het dan ook schandalig hoe zijn ploeg speelde. “ Als je vorige week zag dat iedereen zijn mannetje stond en karakter toonde zo was er deze middag  daar niets van over. Je moet je tegen een stadgenoot niet alleen oppeppen maar dat moet je het hele seizoen doen ! “ .Volgens de oefenmeester zal er de komende week diverse gesprekken volgen om het team weer op de rit te krijgen.

Grote man

SV Maarssen scoorde er lustig op los en grote man bij de gasten was Gokhan Yasar  met vier doelpunten, Gerritsen, Vorm,Janssen en Ziani waren de andere doelpuntenmakers.

Buitenboys was soms wel in de positie om kansen te creëren maar de mentaliteit was deze middag ver te zoeken en overleg was er helemaal niet.

Hopelijk staan de koppies komende wedstrijd weer op scherp als men op bezoek moet bij Loosdrecht dat de 5e plek op de ranglijst bezet.

foto: Trainer Mark Steur probeert de ploeg nog aan te sturen maar men was daar deze middag niet gevoelig voor!

Geschreven door