Almeerse amateurclubs willen laatste competitieronde voor de winterstop met winst afsluiten 

Zaterdag alweer de laatste wedstrijden voor de Almeerse zaterdagclubs voordat de winterstop begint. Op 21 Januari zal de competitie dan weer een vervolg krijgen.

In de tweede klasse B krijgen  SC Buitenboys en ASC Waterwijk te maken met goede tegenstanders. Op sportpark Polderkwartier ontvangt Buitenboys DESTO dat op de voorlaatste plaats staat. Buitenboys bezet de 6e plek en kan bij winst mogelijk weer een plek stijgen. Na de winst van vorige week  is men in Almere-Buiten zeer positief over het verloop tegen de Utrechters.

ASC Waterwijk krijgt op sportpark Rie Mastenbroek bezoek van sv Loosdrecht dat zń draai nog niet gevonden heeft deze competitie. De ploeg van Loosdrecht Trainer Cor van Garderen wil in Almere nu eens het ware gezicht laten zien en daar zou Waterwijk dan de dupe van moeten worden. Of de ploeg van Ben Vis dat laat gebeuren valt te betwijfelen.

In de derde klasse C neemt FC Almere het op tegen Laren ‘99, een ploeg die drie punten meer heeft dan de ploeg uit Almere-Haven. Vorige week liet Almere zich in de slotfase nog verrassen door  Olympia ‘25 door een 0-2 voorsprong weg te geven en maar een schamel puntje mee naar Almere kon nemen. Of de ploeg van Sandor Augustijn zaterdag de punten in eigen huis kan houden gaan we zien maar in deze afdeling wordt er zeer wisselvallig gespeeld en zal de vorm van de dag belangrijk zijn in dit duel.

In de vierde klasse D werkt Forza Almere ook een thuisduel af en is BZC ’13 de tegenstander. De gasten hebben maar een punt minder dan Forza en kan dit wel eens een aardig duel worden. Bij winst zou Forza zomaar een paar plaatsen kunnen stijgen dus spanning alom bij dit duel.

Later meer over deze wedstrijden!

Geschreven door