Almere City FC blij met verlenging contract Hedwiges Maduro

John Bes ziet het voor de club behouden van assistent-trainer Hedwiges Maduro als één van de hoogtepunten van het jaar. Maduro, wordt gezien als een groot trainer talent en kon afgelopen zomer tekenen bij onder meer PSV en FC Groningen: 

“Eigenlijk vind ik dat misschien wel de grootste prestatie of het meest bijzondere. Hij had heel veel verschillende opties, en terecht, want hij is een heel talentvolle trainer. Het feit dat hij hier bleef, daar ben ik wel echt heel trots op. Dat zegt natuurlijk ook heel over de persoon zelf: Hedwiges is natuurlijk zelf iemand die zich hier thuis voelt, maar die ook een duidelijk visie heeft over het opbouwen van zijn carrière. Daar past een club als Almere City goed in.” aldus John Bes.

Er wordt nog onderhandeld met Hoofdtrainer Alex Pastoor en Technisch directeur Johan Hansma over contract verlenging.

Geschreven door