Zangtalenten bij Omroep Almere

Zaterdag 30 september 2023 was de Almeerse zangtalent Maurits Drenth en tevens deelnemer van het RTL4 programma “Hollands Got Talent” live in de uitzending van Omroep Almere “de Flevo Weekend Show” van René en Yvonne Homan.

Maurits is een groot Fan van Whitney Houston en heeft zelfs kleding e.d. gekocht van de inmiddels overleden zangeres. Maurits heeft mij de jurken laten zien welke Whitney Houston droeg tijdens haar verschillende optredens.

Ik was onder de indruk van de kleding die Maurits allemaal in zijn bezit heeft van deze wereldster aldus René Homan Radio presentator.

Maurits heeft 3 nummers live gezongen van Barbra Streisand, Audrey Hepburn en het nummer “Diamonds Are Forever” van Shirley Bassey. Met dit nummer heeft Maurits de volgende ronde gehaald van het RTL4 programma “Hollands Got Talent”

Maurits is inmiddels zo populair geworden dat hij binnenkort afreist naar New York om daar in een pianobar live te gaan optreden.

Ben je ook een Almeers zangtalent dan biedt Omroep Almere een beginnende opstap naar een groter podium. Je kan je aanmelden via een e-mail naar FlevoWeekendShow@omroepalmere.nl

Geschreven door