Dennis Verwer komend seizoen nieuwe Hoofdtrainer bij SC Buitenboys

Nadat Mark Steur de huidige Hoofdtrainer van Buitenboys had aangegeven dat hij komend seizoen een nieuwe uitdaging aan wil gaan moest het bestuur van de club op zoek na een nieuwe trainer. Het bestuur deelt dan ook mee dat het gelukt is om een nieuwe oefenmeester voor de tweedeklasser te vinden voor het seizoen 2023-2024.

Uitstekende prestaties.

Met trots presenteert de club Dennis Verwer. De afgelopen twee jaar had hij het team 023 onder zijn hoede en presteerde uitstekend met dit team. Verwer is ook speler geweest bij Buitenboys en kent de club dan ook goed.

Het bestuur wenst hem straks dan ook veel succes met zijn nieuwe uitdaging.

Mark Steur maakt natuurlijk dit seizoen nog af bij Buitenboys en het team draait goed mee in de tweede klasse. Men hoopt in de tweede helft van de competitie dit te evenaren en misschien zit er nog wel meer in.

foto: Dennis Verwer gaat graag zijn nieuwe uitdaging aan bij SC Buitenboys.

Geschreven door