Patty Brard koopt huis in Duin

Patty Brard verhuist binnenkort naar Almere Poort. Ze heeft een woning in Duin gekocht.

De woning wordt momenteel verbouwd, vertelde ze woensdagavond in Shownieuws van SBS6. Er komt onder meer een veranda aan het bestaande huis. Brard en haar man Antoine van de Vijver willen kleiner en gelijkvloers wonen.

Haar huidige woning aan de Amstel in Amstelveen staat al een half jaar te koop. Het moest 2,2 miljoen euro opbrengen en ze heeft het voor 2,1 miljoen van de hand gedaan. Het nieuwe onderkomen in Duin kostte volgens Mediacourant 1,2 miljoen. Brard en haar man hebben ook een huis op Ibiza maar zijn nog niet van plan zich daar definitief te vestigen.

“Het betreft officieel een vrijstaand huis, maar als je op de erfgrens je armen spreidt, dan hangen je vingertopjes in de tuin van de buren. In de Funda-advertentie is te zien dat Patty qua privacy een flinke stap terugdoet: je kijkt vanaf het openbare wandel- en fietspad zó bij haar naar binnen”, aldus Mediacourant.

Patty bevestigde op tv: “Ik denk dat ik heel veel mensen zal laten schrikken. Er werd dus gezegd: nou, als je dan 67 bent en je hebt de pensioengerechtigde leeftijd, dan moet je gelijkvloers gaan wonen. Ik dacht: ik moet in een flatje, maar ik ben daar nog helemaal niet aan toe, dus zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Almere Duin. Dat is een nieuwe wijk.” (foto: Shownieuws)

Geschreven door