Cheyenne doet mee aan de Miss Teen verkiezingen in Flevoland.

Wat mag ik trots zijn op mezelf zijn dat ik hier nu sta. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik finalist van Miss Teen of Flevoland zou worden. Toen er vorig seizoen een bekende van mij meedeed kreeg ik interesse in de missverkiezing en stond ik bijna op het punt om mezelf aan te melden.

Dat deed ik niet omdat ik te onzeker was. Ik bleef maar tegen mezelf zeggen: “waarom zou je dit doen?” en “ik kan dit toch niet”. Meningen van anderen waren voor mij erg belangrijk en daar was ik elke dag mee bezig. Ik was bang dat anderen mij niet interessant genoeg vonden en daarom verzon ik excuses om het niet te doen. Ik was te druk, ik had te weinig Instagram volgers of ik zou te overenthousiast zijn. Elke dag gingen er dezelfde vragen door mijn hoofd: “Wat vinden zij van mij?”, “Heb ik iets verkeerds gedaan?”, “Willen ze nog wel met mij omgaan?”.

Uiteindelijk werd ik gescout en wist ik bij mezelf dat dit iets is wat ik moet doen. Ik meldde me toch aan en vanaf dat moment ging ik er vol voor. Ik wilde zo graag finalist worden zodat ik aan iedereen kon laten zien dat ik wel iets kan. Toen ik hoorde dat ik finalist was geworden kon ik het niet geloven. Hoe kan ik nou finalist zijn? Vanaf dat moment veranderde er veel voor mij.

Mijn vooroordeel en kritische blik naar mezelf bleek niet te kloppen. Finalist worden was voor mij een bevestiging dat ik wel iets kon en ik hield mij minder bezig met de mening van anderen waardoor ik inzag dat anderen helemaal niet zo over mij dachten als dat ik dacht. Ik ben zo blij dat ik mij heb aangemeld en heb er geen seconde spijt van.

Tijdens het traject leer ik nog steeds om positiever over mijzelf te denken en ik heb nu al vriendschappen voor het leven gesloten. Het traject heeft mij tot nu toe zeker een confidence boost gegeven. Ik wil aan iedereen meegeven dat je je niet met anderen moet vergelijken en dat de mening van anderen helemaal niet belangrijk is. Jij bent zoals je bent en jij mag er zijn! Iedereen is mooi op zijn eigen manier, van binnen en ook van buiten. Wees trots op wie je bent en op wat je hebt bereikt en kijk niet naar hoe anderen zijn en wat zij hebben bereikt. Want dit heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Wil jij dat Cheyenne de nieuwe Miss Teen of Flevoland word?

Sms dan naar 3010

Poll Flevoland Cheyenne

(Let op! Een stem kost 1,10)

tien1

Geschreven door