Maandag beginnen werkzaamheden Louis Armstrongweg

Aannemers gaan op maandag 27 februari aan de slag met de kruisingen. Op iedere kruising met een zijweg maken ze een drempel. Men begint bij de kruising het dichtst bij de Hollandsedreef en werken zo per week richting Bartokweg.

De Louis Armstrongweg is daardoor vier weken geen doorgaande weg van en naar een deel van Muziekwijk. Door deze werkzaamheden rijden er tijdelijk meer vrachtwagens over de Bartokweg.

Aan de kant van het spoor worden een aantal kantoren omgebouwd naar woningen. Hierdoor komt er steeds meer autoverkeer. Deze drempels moeten de verkeersveiligheid verhogen op de Louis Armstrongweg.

De totale werkzaamheden duren van maandag 27 februari tot en met vrijdag 24 maart 2023. Ze werken in vier fasen van elk één week.

Fase 1

De startfase is van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023.

De bewoners die via de John Coltranestraat naar hun woning gaan kunnen tijdens deze fase dit deel van Muziekwijk verlaten via rijplaten die naast het werkvak liggen.

Fase 2

Deze fase is van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart 2023.

Fase 3

De derde fase is van maandag 13 tot en met vrijdag 17 maart 2023.

Fase 4

De laatste fase is van maandag 20 tot en met vrijdag 24 maart 2023.

Dit deel van Muziekwijk kunt u in en uit via de Bartokweg, Glenn Millerweg of Pianoweg. Omleidingen worden aangegeven met de bekende gele borden.

www.almere.nl/werkzaamhedenkaart

Geschreven door