Voorbeschouwing amateurvoetbal Almeerse clubs.

In de 3e klasse C staat zaterdag  FC Almere voor een belangrijke wedstrijd. De Almeerders ontvangen op eigen veld hekkensluiter DOSC uit Den Dolder. Voor de ploeg van Sandor Augustijn is het belangrijk om dit duel winnend af te sluiten. 

Goed gevoel.

De trainer is zeer positief over de wedstrijd van zaterdag. “We gaan met een goed gevoel de komende twee thuiswedstrijden in. We hebben ook nog een kans in de tweede periode maar dat hebben we niet in eigen hand en stijgen we ook wat plaatsen op de ranglijst. De selectie staat er goed voor en dat willen we verder uitbouwen “, aldus Augustijn die zaterdag vrijwel compleet kan uitkomen.

In de tweede klasse B gaat Buitenboys een moeilijk duel tegemoet, de ploeg van Mark Steur moet op bezoek bij het Bussumse BFC dat slechts twee punten achterstaat op koploper CSW. Bij een goed resultaat van de Almeerders kan men weer stijgen op de ranglijst Bij Buitenboys is men positief en loert men op drie punten.

In de 2e klasse B is Waterwijk deze wedstrijddag vrij.

Mogelijk herstel.
In 4D gaat Forza Almere op bezoek bij De Vecht, mocht men er met de winst vandoor gaan komt men gelijk te staan met de gastheren. Na het nipte verlies van vorige week wil men zich zeker herstellen en wat plaatsen stijgen  in de stand.

Archieffoto: Trainer Sandor Augustijn en zijn ploeg zijn klaar voor DOSC.

Geschreven door