Drugsdealer loopt weer tegen de lamp in Haven

Op maandagmiddag 20 maart was de politie aam het surveilleren door Haven en zagen een voertuig rijden met een bekende drugsdealer achter het stuur.

De drugsdealer zag de politie ook en begon langzaam te rijden en wat te slingeren. Het vermoeden bij de politie was direct dat hij het één en ander aan te verbergen had voor hen. Immers zij kende de persoon goed.

Zij hebben het voertuig langs de kant gezet en bij het vragen om een rijbewijs kwam er een behoorlijke wietlucht uit het voertuig. Na verder onderzoek in het voertuig werd een behoorlijke hoeveelheden geld en drugs aangetroffen. Het geld, de drugs, de auto en telefoons zijn inbeslaggenomen.

De verdachte zit in hechtenis en mag zich later verantwoorden bij de rechter.

Foto Politie Almere

Geschreven door