Interactieve bijeenkomst Supermarkt van de Toekomst bij Flevo Campus

De supermarkt van de toekomst is een belangrijk speerpunt vanuit de Almeerse voedselstrategie. In het project met dezelfde naam onderzoekt Flevo Campus of het mogelijk is om producten in de Almeerse supermarkt aan te bieden die uit de buurt komen. Is het moeilijk om dit te realiseren? Kan zo’n product rendabel zijn?

Almeerders zijn gevraagd naar hun voedselvoorkeuren en wat ze missen in de schappen van hun supermarkt. De antwoorden dienden als inspiratie voor de lokale productlijn FC LOKAAL.

Verschillende sprekers delen hun visie op en ervaring met vernieuwende concepten en experimenten rond de Supermarkt van de Toekomst. Het publiek wordt in het interactieve gedeelte betrokken door middel van stellingen, en de ochtend wordt afgesloten met een symbolisch spel ontworpen door Jim van der Wardt van Circuloco.

De sessie vindt plaats op vrijdag 10 maart van 09:30 tot 12:00 op Flevo Campus.

Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op https://flevocampus.nl/…/inspiratiesessie-supermarkt…/

Geschreven door