Nieuwe directeur voor hogeschool Windesheim in Almere

Met ingang van 1 april wordt Hasib Moukaddim (44) directeur van hogeschool Windesheim, locatie Almere. Hij volgt Kees Stolwijk op, die per 1 april als bestuurder naar het Voortgezet Onderwijs (VO) overstapt.

Hasib is in 2011 bij Windesheim in Almere gestart, na diverse functies op het terrein van de jeugdzorg te hebben vervuld. Hij heeft gedurende 8 jaar bij verschillende opleidingen als opleidingscoördinator/hogeschooldocent gewerkt. In 2019 is hij MT-lid met de portefeuille onderwijs geworden en sinds eind vorig jaar is hij daarnaast werkzaam als waarnemend directeur van het Kenniscentrum van de hogeschool.

Inge Grimm, voorzitter van het College van Bestuur: “We zijn blij met de benoeming van Hasib. Hasib is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van Windesheim in Almere en heeft goed zicht op de belangrijke onderwijs- en onderzoeksthema’s en uitdagingen voor Flevoland. Daarnaast is hij actief in de regio en kent hij de maatschappelijke context en vraagstukken. We hebben er alle vertrouwen in dat Hasib met zijn gedrevenheid, studentgerichtheid en stevige netwerk in de regio ook in de rol van directeur een belangrijke bijdrage zal leveren aan het domein Flevoland en het realiseren van de gezamenlijke ambities van Windesheim.”

Hasib: “Ik vind het een grote eer om Windesheim in Almere te vertegenwoordigen als domeindirecteur. Het is en blijft een prachtige opgave om samen met onze studenten, mijn collega’s en onze partners te werken aan de toekomst van onze stad en regio.”

Over Windesheim Almere

Hogeschool Windesheim is gevestigd in Almere en Zwolle. Er studeren ruim 27.500 studenten, 1.650 cursisten en er werken ruim 2.750 medewerkers. De locatie in Almere biedt opleidingen aan op het gebied van Business, Management en Recht, Welzijn en Gezondheid, Onderwijs en Techniek en ICT. De hogeschool biedt zowel bachelor- als Ad-opleidingen aan voor voltijd-, deeltijd- en duale studenten.

Foto Herman Engbers

Geschreven door