Derde editie van Stop Plastic Waste Event in Almere

Ontdek hoe we gezamenlijk een drastische reductie van plastic kunnen bewerkstelligen tijdens de derde editie van het Stop Plastic Waste Event op 31 mei. Tijdens het event is Omroep Almere aanwezig en interviewt de genomineerden en de winnaar.

Wethouder Maaike Veeningen reikt Stop Plastic Speld uit
Wethouder Maaike Veeningen reikt als eregast de Stop Plastic Speld uit een van de genomineerde organisaties die actief werkt aan de reductie en eliminatie van plasticgebruik in de regio. Het event wordt georganiseerd door de drie Rotaryclubs in Almere, in samenwerking met De Nieuwe Bibliotheek en belooft een inspirerende avond te worden vol met inzichten, debat en korte films.

Inspireren en motiveren
Het doel van het Stop Plastic Waste initiatief is om bedrijven en inwoners te inspireren en aan te moedigen om na te denken over plasticreductie in hun bedrijfsvoering of op een andere manier. Dit is jouw kans om geïnspireerd te raken en samen te werken aan een duurzame toekomst! Mis het Stop Plastic Waste Event niet en schrijf je vandaag nog in via https://stopplasticwaste.org/aanmelden-spw-event-31-mei-2023/

Geschreven door