Strop bij aanleg nieuw asfalt op Hogering

Aannemer Gebroeders Van der Lee moet op eigen kosten het asfalt vernieuwen in een deel van de Hogering. Op de rondweg werd vorig jaar december nieuw asfalt gelegd, maar door de weerssituatie heeft dat niet goed gehecht.

De vernieuwde weg voldoet nu niet aan de eisen die de provincie als opdrachtgever heeft gesteld.

Tijdens de werkzaamheden in december was het te koud en stond er veel wind. Het project stond onder grote tijdsdruk, wat mogelijk leidde tot het besluit toch te asfalteren terwijl de condities niet gunstig waren.

Komend weekend zou het werk opnieuw uitgevoerd worden, maar vanwege de weersomstandigheden is daarvan afgezien. Een deel van de Hogering zou het hele weekend worden afgesloten. Niet duidelijk is nu wanneer het herstelwerk alsnog wordt uitgevoerd.

Geschreven door