Dennis Kooistra trainer 2e team FC Almere:  “Nu tijd voor andere dingen”.

Na vele jaren voor FC Almere actief te zijn geweest gaat de trainer van het 2e team van FC Almere Dennis Kooistra het even rustiger aan doen. Hij loodste met zijn assistenten het 2e team naar de reserve 1e klasse en dat was een prachtige prestatie. Uiteraard zal hij straks nog wel op sportpark de Marken verschijnen, daar zijn zoon Ian in het eerste team speelt. Jl zaterdag nam hij afscheid en kreeg van het bestuur van de club een mooie herinnering overhandigd. Verder volgde een heerlijke barbecue en  hierop volgde een gezellig uitje met de gehele selectie.

Tegenvaller en genieten

Helaas liep het laatste seizoen voor het tweede team even anders gezien de degradatie naar de reserve 2e klasse. Dit kwam mede doordat het eerste team veelal een beroep deed op spelers van dit team. De club hoopt dat Dennis Kooistra straks nog kan genieten van zijn werk bij de club waar hij spelers beter maakte en diverse spelers ook door kwamen naar het eerste team.

Later nog een interview met hem op deze pagina waar hij wat uitgebreider ingaat op zijn mooie jaren bij de club.

[audio_player id=35199]

Geschreven door