Stadsgesprek over Almere City gaat niet door

Het stadsgesprek dat dinsdag gehouden zou worden in Casa Casla gaat niet door. Door de meivakantie is de belangstelling deze keer onvoldoende om een goede discussie te kunnen voeren.

De stadsgesprekken kunnen maandelijks op een grote belangstelling rekenen. Dinsdag 2 mei zou worden gesproken over Almere City dat mogelijk gaat promoveren naar de eredivisie. De club speelt niet alleen op sportief vlak, maar ook op sociaal gebied een belangrijke rol in de stad. In het stadsgesprek zou gesproken worden of het wenselijk wordt om Almere City FC te subsidiëren.
Door de meivakantie blijkt de belangstelling voor het onderwerp dit keer te gering om een goede discussie te voeren. Daarom gaat het stadsgesprek niet door.

Almere DEZE WEEK en Casa Casla verzorgen maandelijks een open gesprek met de inwoners van de stad. Hierbij zijn ook mensen uit de politiek en ambtenaren aanwezig om de stemming onder burgers te peilen.

Geschreven door