Vrienden uit Almere halen ruim 20 000 euro op voor ongeneeslijk zieke jonge moeder 

“Zo, dat is nogal een binnenkomer… Maar we willen er als vrienden en familie van Marjolein niet omheen draaien. Marjolein is 40, alleenstaand moeder van een geweldig ventje en ongeneeslijk ziek” – zijn de openingswoorden van de campagne die vrienden uit Almere zijn gestart op het GoFundMe-platform voor de ongeneeslijke zieke Marjolein.

Marjolein heeft uitgezaaide borstkanker. Naast de huidige reguliere behandeling is er een alternatieve behandeling mogelijk. Hier zitten echter hoge kosten aan en deze worden niet vergoed. Vrienden van Marjolein zijn een inzamelingsactie gestart om de behandelingen mogelijk te maken. 

“Marjolein wil niet opgeven! Haar zoontje heeft zijn moeder nodig.”

1 alternatieve kuur duurt 60 dagen en kost 3500 euro. Als er een hogere dosering nodig is, dan stijgen de kosten. Er zijn in ieder geval 3 kuren nodig tot de eerstvolgende scan. Als blijkt dat er verbeterde resultaten zichtbaar zijn op de scan dan zal ze doorgaan met een nieuwe kuur van 3500 euro en dat elke 2 maanden.

“We weten dat genezing niet meer mogelijk is. De uitzaaiingen groeien echter zo hard momenteel in haar hele lichaam dat er NU iets moet gebeuren. Haar lichamelijke conditie gaat snel achteruit. De keuze is op dit moment; OF alle mogelijkheden, alternatief of niet, proberen OF overlijden op korte termijn. Opgeven is geen optie.”

Inmiddels is er voldoende geld opgehaald voor de eerst 3 kuren, de inzamelingsactie staat nog op en om meer geld op te halen voor verdere behandeling.

Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/4srp/help-marjolein-overleven-met-kanker 

Geschreven door