Jongste honkballers beleefden mooie dag in honkbalstadion

Landelijke BeeBall Dag bij BSC Almere. Warming Up in het WK-stadion. Wedstrijdjes óók en op de andere fraaie velden. Volop leuke activiteiten en dat met een bijzonder warm zomerzonnetje. Wat een feestelijke dag! Trots op al die spelertjes, die de weergoden hebben verslagen met hun enthousiast spelen, gooien, fielden, vangen, slaan. Good Job Boys & Girls!

Gelukkig waren er ook leuke ‘verkoelingen’ aanwezig, als lekkere ijsjes en fijne schaduwplekjes. Een springkussen en echt, een stormbaan. Zo kon iedereen het allemaal best uithouden. 

En, fijn wedstrijdjes spelen in het grote honkbalstadion. Wat een belevenis was dat voor de spelers en ouders en familie en fans. WOW! Na afloop op het mooie terras de verdiende waardering, voor de grote inzet van al die talentjes! Leuke stickers, grappige bee sleutelhangers én… fraaie medailles. How about that!

Geschreven door