2 openbare optredens door Rap en Roer

De makers van het talentontwikkelingsprogramma In Rap en Roer verzorgen twee mooie presentaties voor publiek. Ben je niet op vakantie en heb je geen groot budget, heb je hier twee ideale cultuuruitjes.

Op 5 augustus is de podiumshow in De Wegwijzer aan de Makassarweg 80 in Almere Buiten. Van liedjes in Nederlandse taal tot gebarentaal, tot dj’s met eigen tracks. Het komt allemaal langs. Maar ook poëzie en film heeft een plekje in het programma. Na afloop kan het publiek met de makers in gesprek tijdens de Meet & Greet in de grote hal. Aanvang van dit programma is 18.30 uur, zaal open om 18.00 uur. Het is mogelijk om voorafgaand aan het programma te dineren bij Restaurant El Camino. Daarvoor moet je wel vooraf apart reserveren. Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via deze QR code. De toegangsprijs is EUR 2,50 

Op 6 augustus opent de expositie in Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 in Almere Stad. Daar ben je om 14.00 uur welkom voor een lunch tussen de kunst. De kunstenaars zorgen hierbij voor een interessant programma. Omroep Almere is aanwezig met een live-uitzending. Reserveren is mogelijk via deze QR Code. De toegang is gratis.

QR Code voor 5 augustus

QR Code 6 augustus

Geschreven door