ASC Waterwijk werkt toe naar de toekomst

Bij ASC Waterwijk is men druk bezig de jeugd doorstroming voor de selectie  mee te laten groeien naar een hoger niveau. De tweedeklasser zag wel wat spelers vertrekken, maar de doorkomende jeugd kan dit ruimschoots opvangen. Verder kwamen er ook spelers van buitenaf bij en kan trainer/coach Ryan Smart zijn doelstelling,doorgroeien met zijn selectie waarmaken.

Hogerop.

Komend seizoen wil men met het oog op de toekomst een nieuwe weg inslaan. Het team 023 zal hier zeker bij betrokken worden, laat de leiding weten. Men wil komend seizoen zeker weer meedoen voor de prijzen en kijkt men ook nu weer met een schuin oog naar de eerste klasse. Vorig seizoen miste men net de promotie naar de eersteklasse.

Mix van routine en jeugd.

De technische staf wil ook straks weer het uiterste uit de selectie halen en met elkaar het hoogste bereiken. De kern bestaat komend seizoen uit routine en deze spelers spelen al diverse jaren bij de club en dat kan zeker een meerwaarde zijn. Onder deze geroutineerde spelers krijgen de jongere spelers de kans om zich verder te kunnen ontwikkelen. Door deze beslissing ziet de leiding hier veel voordelen in en zal het eerste team een mooie mix worden die in de tweede klasse van zich zal laten spreken. Volop positiviteit dus bij Waterwijk en zal de club er ook alles aan doen zodat de randvoorwaarden ook weer goed geregeld zijn. 

De eerste wedstrijden zijn de bekerwedstrijden, er wordt dan gespeeld tegen BFC,Hilversum en SDO. Het eerste duel start op 2 september  uit tegen BFC.

foto: Lesley de Vlieger ook komend seizoen weer actief voor Waterwijk.

Geschreven door