Als polarisatie dichtbij komt, 16 september, Almere Haven

Op zaterdag 16 september organiseren de Doopsgezinde Gemeente Almere en de Protestantse Gemeente Almere Haven een middag rond het thema ‘als polarisatie dichtbij komt’, in De Goede Rede (Almere Haven).

Jannie Limburg, werkzaam bij de nationale politie, zal een lezing houden over verbindend communiceren op straat. Daarna zijn er een vijftal workshops om zelf aan de slag te gaan met de vraag wat je kunt doen, als iemand dichtbij (een familielid, vriend of collega bijvoorbeeld) een wel heel sterke overtuiging heeft. Is er een weg tussen de harde confrontatie en veelbetekenend zwijgen? Aanleiding voor het evenement is het begin van de vredesweek, die ieder jaar gehouden in de derde week van september. Meer informatie is te vinden via de website geweldlooscommuniceren.info .

Foto aangeleverd

Geschreven door