ASC Waterwijk na winst verder in de beker

Het is ASC Waterwijk gelukt om de volgende bekerronde te bereiken. Men won de wedstrijd tegen Hilversum wel,maar men eindigde als tweede in hun poule achter BFC dat eerste werd met drie punten meer dan de Almeerders. De eerste twee in de poule gaan door in de beker.

Knappe aanvallen.

In de wedstrijd tegen FC Hilversum was Waterwijk de veruit betere ploeg maar kon dit niet altijd uitdrukken in doelpunten. De Almeerders kwamen vaak tot knappe aanvallen maar paal en lat stonden goals in de weg maar uiteindelijk kwam men toch wel tot scoren. 

Het elftal van Waterwijk was een mooie combinatie van jeugd en ervaring en Waterwijk opende dan ook de score door Fantieau Wirjoredjo die met een fraaie stiptbal zijn eerste goal maakte in de formatie van Ryan Smart:1-0. Hilversum wilde wel aandringen maar slaagde er niet in om tot scoren te komen en Waterwijk deed dat wel, Lesley de Vlieger maakte later in de wedstrijd de 2-0 en dat was tevens zijn 100ste officiële doelpunt uit zijn carrière en dat mag best een prachtige prestatie genoemd worden. Waterwijk dus door in de beker.

Verbeterpunten.

Trainer Ryan Smart was tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg maar zag ook nog verbeterpunten waar komende week aan gewerkt gaat worden want zaterdag wacht immers de eerste competitiewedstrijd.

Waterwijk krijgt zaterdag dan bezoek van Monnickendam  en dit duel begint om 15:00 uur op Sportpark Rie Mastenbroek.

foto OF: Lesley de Vlieger scoorde zijn 100ste doelpunt.

Geschreven door