College Tour met Meine Breemhaar – persbericht

De VUvereniging organiseert donderdag 14 september samen met Hogeschool Windesheim in bioscoop Kinepolis een College Tour met topondernemer Meine Breemhaar.

Meine Breemhaar startte een eenmanszaak in 1992 en bezit nu een conglomeraat van 35 bedrijven – alle actief op het gebied van kennisoverdracht en informatiebeheer – met meer dan 1000 medewerkers. De meeste zijn gevestigd in Flevoland. Daarnaast heeft hij een grote vastgoedportefeuille en een investeringsmaatschappij.

Meine gaat in gesprek met de leden/gasten van de VUvereniging en studenten van Hogeschool Windesheim. Gespreksleider/interviewer is Wouter de Vries, voormalig docent aan de VU, nu verbonden aan Windesheim en marketingexpert.

Adres van de bioscoop: Kinepolis 16, Almere. De toegang is kosteloos, maar aanmelding is verplicht. De inloop is vanaf 16.00 uur. Aanvang: 16.30 uur. Aanmelden voor 10 september

Mail naar vuvereniging.flevoland@gmail.com   

Foto Aangeleverd

Geschreven door