Kennismaking lesaanbod cultuur en sport voor kinderen

Op 23 september kun je kennismaken met allerlei cultuur- en sportclubs tijdens de Almeerse Cultuur Proeverij in De Nieuwe Bibliotheek in Stad.

Verschillende clubs met muziek-, sport-, schilder- of tekenles geven informatie. Je kunt je ook inschrijven voor een proefles of meteen lid worden.

Workshops en demonstraties

Kinderen kunnen ook ervaren hoe een les is met een van de gratis workshops of demonstraties. Voor sommige workshop moet je van te voren inschrijven. Je kunt dansen, muziek maken, tekenen en nog meer. Het volledige programma staat op www.denieuwebibliotheek.nl.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere De proeverij is een samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Dit fonds helpt gezinnen die het lesgeld niet kunnen opbrengen. Het fonds is op 23 september ook aanwezig

Foto aangeleverd

Geschreven door