Zware indeling voor FC Almere in derde klasse.

Komende zaterdag start de competitie voor de voetbalamateurs. In de derde klasse B krijgt FC Almere komend seizoen te maken met sterke tegenstanders. Het afgelopen seizoen draaiden de Almeerders goed mee in hun klasse en eindigde men in de subtop.

Borst nat maken.

Voor komend seizoen kan men de borst nat maken met tegenstanders als Amstelveen/Heemraad, sv Ouderkerk, Legmeervogels en DWS om er maar een paar te noemen. Dit zijn wedstrijden tegen gerenommeerde clubs die hun sporen in het amateurvoetbal ruimschoots verdiend hebben. Verder zijn TOB, FC Weesp, Hoofddorp,Buitenveldert,SDOB, Marken en Purmerend geduchte tegenstanders.

Uitdaging.

Hoofdtrainer Sandor Augustijn van FC Almere vindt het een mooie indeling en uitdaging en ziet uit naar het seizoen. “ Zaterdag de eerste topper en gaan wij met veel zelfvertrouwen naar AMVJ, we weten niet zoveel van AMVJ maar dat men goed kan voetballen is bij ons wel bekend, laat Augustijn weten “. Verder laat de coach weten dat hij van de kwaliteiten van zijn eigen ploeg uit zal gaan en gaat hij met zijn ploeg voor een goede seizoensstart .

De wedstrijd AMVJ tegen FC Almere begint zaterdag om 14:30 uur op sportpark Het Loopveld in Amstelveen.

Geschreven door