Komend weekend beperkte toegang kruispunten Hogering en Buitenring N702 Almere

Van vrijdag 6 oktober 20.00 uur tot en met zondag 8 oktober 19.00 uur werkt de provincie Flevoland aan de kruising Buitenring – Grote Vaartweg/Polderdreef en de kruising van de Hogering-Markerdreef in Almere. Er is beperkte toegang naar de kruisingen.

Dit betekent dat autoverkeer en regulier transport via één rijbaan in en één rijbaan uit kan rijden, waarbij enkel rechtsaf de Buitenring op richting Amsterdam beschikbaar is. Om richting Lelystad te gaan kunt u via de Tussenring bij de A6 komen. Het is niet mogelijk om met bijzonder transport de beschikbare rijbanen op te komen. Mogelijk zorgt dit voor meer reistijd.

De kruising Hogering – Markerdreef is komend weekend vanaf de Markerkant volledig gesloten. De omleiding loopt via de Muziekdreef.

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud op de Hogering en Buitenring (N702) tussen de kruising Grasweg en de kruising Polderdreef – Grote Vaartweg. De tussen- en deklagen asfalt en de geleiderails worden vervangen. Daarnaast wordt het beton van bruggen en viaducten hersteld en de voegen vervangen. Ook zijn er voorbereidende werkzaamheden bij de aansluiting van de Tussenring op de Hogering. De verwachting is dat het werk op 27 november klaar is.

Meer informatie

Bezoek www.flevowegen.nl/N702 of stel uw vraag via info@flevowegen.nl.

Geschreven door