Stichting GroeneBuur Almere: Van Bewonersinitiatief tot Bloeiende Stichting

In slechts drie jaar tijd heeft het bewonersinitiatief ‘Groene Buur Almere’ zich ontwikkeld tot een volwaardige stichting, gericht op het vergroenen van onze stad.

De stichting telt maar liefst 85 enthousiaste groene buren die zich op geheel eigen wijze inzetten voor meer groen, met name in tuinen. Het credo is duidelijk: Samenwerken aan een leefbare groene stad!

Wij zijn verheugd om de volgende bestuursleden van Stichting Groene Buur Almere voor te stellen:

Aranka Verheugd (voorzitter & penningmeester), Albert de Hoon (secretaris), Giny de Leeuw (algemeen bestuurslid), Eric de Leeuw (algemeen bestuurslid)

Met dit nieuwe bestuur breekt een spannende fase aan voor de stichting. Er staan vernieuwende ideeën klaar om nog meer Almeerders te betrekken bij het vergroenen van hun tuinen en omgeving.

Onze oprechte dank gaat uit naar de gemeente Almere, die ons vanaf het allereerste begin enorm heeft gesteund en het mogelijk heeft gemaakt om te groeien tot waar we nu staan.

Over Stichting Groene Buur Almere:

Stichting Groene Buur Almere heeft als doel om Almere groener te maken door bewoners te inspireren en te ondersteunen bij het vergroenen van hun tuinen. Met een enthousiast team van 85 groene buren worden steeds meer Almeerders bewust van het nut en de noodzaak van groen in de tuin. Samen werken we aan een groenere en leefbaardere stad.

Meedoen met Groene Buur? Kijk eens op onze website www.groenebuuralmere.nl

Geschreven door