FC Almere en trainer Hans van Loen verder met elkaar

Trainer van het damesteam van FC Almere Hans van Loen voor het eerste jaar trainer van het damesteam van de club heeft overeenstemming bereikt met FC Almere om nog een jaar bij te tekenen. De club juicht dit bijzonder toe en ziet het aantal speelsters beduidend toe nemen.

De verstandhouding tussen spelers en trainer is optimaal en men draait ook leuk mee in de derde klasse. De speelstersgroep groeit elke maand en een dames 2 ligt ook op de loer om bij FC Almere het damesvoetbal nog meer te promoten.  Door het verlengen van het contract van Hans van Loen ziet de club de ideale man in Van Loen om hier gestalte aan te geven. Het Team Voetbal van FC Almere is gecharmeerd van de aanpak van de trainer.  Hans van Loen is ook zeer tevreden met de verlenging en is bereid de club hiermee een dienst te bewijzen, die leidt tot een verdere ontwikkeling bij de damesafdeling.

foto: Hans van Loen en Jeffrey Halsema na het ondertekenen van het nieuwe contract.

Geschreven door