Flevoziekenhuis sluit contracten af met zorgverzekeraars voor 2024

Het Flevoziekenhuis wil graag contractafspraken maken met alle zorgverzekeraars, zodat u met uw zorgverzekering voor alle verzekerde ziekenhuiszorg terecht kunt in het Flevo.

In 2023 hebben ze, net als in de voorgaande jaren, met alle zorgverzekeraars en voor alle soorten polissen een contract.

Op dit moment voeren zij gesprekken met de zorgverzekeraars om tot een akkoord over een contract voor 2024 te komen. Op Flevoziekenhuis.nl houden wij bij met welke zorgverzekeraar een contract is afgesloten Als ook kunt u bekijken met welke zorgverzekeraar ze nog in gesprek zijn. Deze pagina wordt wekelijks bijgewerkt.

Bekijk het actuele overzicht

Wilt u weten met welke zorgverzekeraars ze al een contract hebben afgesloten voor 2024? En bent u benieuwd met welke zorgverzekeraars ze op dit moment nog in gesprek zijn? 

Bekijk hier het actuele overzicht »

Vragen over zorgkosten?

  • Wilt u weten of bepaalde zorg, bijvoorbeeld een behandeling of operatie, verzekerd is? Of heeft u vragen over hoe u verzekerd bent? Neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.
  • Staat er voor u al een behandeling/operatie gepland en heeft u vragen over deze zorgkosten? Neem dan contact op met het Verzekerdenpunt. Zij helpen u graag!

Veelgestelde vragen over contracten zorgverzekeraars

U moet voor 31/12 uw oude verzekering opzeggen en uiterlijk 31/01 een nieuwe verzekeraar moeten uitzoeken. Een zorg verzeering is verplicht.

Wist u dat de Gemeente een speciale zorgverzekering heeft voor inwoners die onder het sociaal minimum zitten?, Meer info? klik hier de gemeente betaald mee.

Geschreven door