Gemeente zorgpolis beschikbaar voor stadgenoten met laag inkomen

Het is weer tijd om eventueel over te stappen van zorgverzekering. U heeft tot 31-12-2023 de gelegenheid om uw oude verzekering om te zetten. Uiterlijk 31-01-2024 moet u een nieuwe verzekeraar kiezen. Een zorgverzekering is een verplichting, heeft u er geen afgesloten bent u strafbaar en zal er automatisch een boete worden opgelegd. Daarom heeft de gemeente een mogelijkheid, bij een laag inkomen, in 2024 toch betaalbaar te zijn verzekerd. De gemeente vindt een goede zorgverzekering voor iedereen belangrijk. Daarom betaalt gemeente Almere mee. Dit doet ze via de gemeentepolis. De gemeentepolis kan interessant zijn voor mensen met een laag inkomen en een hoge zorgvraag. De verzekeringspakketten zijn uitgebreider en de gemeente betaalt een gedeelte mee. Kijk voor meer informatie op http://www.almere.nl/gemeentepolis voor meer informatie. Doe het snel, als je het vergeet moet je een jaar langer bij je oude verzekeraar blijven. Schaam je niet, vele duizenden maken gebruik van deze mogelijkheid.

Geschreven door