Omroep Almere genomineerd voor de Rap en Roer Award

Wat is een Rap en Roer Award:

De Rap en Roer Awards is een erkenning voor professionals in de cultuursector die zich onderscheidend hebben ingezet om inclusie van kwetsbare cultuurmakers mogelijk te maken.

Cor Toorenburg van Omroep Almere is genomineerd voor het op korte termijn faciliteren van een live-condoleanceuitzending van de overleden jongerenwerker Randy Kempenaar (47). Hiermee heeft hij een grote groep in de Almeerse samenleving de mogelijkheid gegeven om op eigen wijze samen te rouwen en via crowdfunding geld bijeen te brengen voor de uitvaart.  

Wie zijn de juryleden die gekozen hebben:

De jury van de Rap en Roer Awards bestaat uit Marloes Huijssen, directeur van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, Alaeddine Touhami, directeur van School van Vrede/AISA en Laura Bouwmeester, voorzitter van Stichting InnerCircle.

Wat is het belang van de Rap en Roer Awards:

Wie een Rap en Roer Award gewonnen heeft komt met een vermelding in het Rap en Roer Register. https://innercircle.nl/index.php/rap-en-roer-awards

Hierin staat je naam, je organisatie en de reden waarom je de award hebt gewonnen. Hierdoor ben je vindbaar voor andere organisatoren in de cultuursector die mensen nodig hebben met verstand van inclusie in praktijk. We willen daarmee laten zien dat het belangrijkste verschil gemaakt wordt door praktische professionals in de cultuursector. Wat jullie misschien de normaalste zaak van de wereld vinden, is lang niet overal in de sector gewoon. Het is daarom belangrijk om goede voorbeelden en rolmodellen te waarderen.

Wil je erbij zijn op 25-11-2023 in Utopodium Lelystad:

Geschreven door