Almere, zing Nederlands met me

Zingend de taal leren. Avanti Almere organiseert weer een middag om op een ontspannen manier de Nederlandse taal te leren, dat kan door samen Nederlandse liedjes te zingen. Hollandse klassiekers zorgen voor een gezellige ontmoeting en daarna kan er samen muziek gemaakt worden.

Mensen die de Nederlandse taal willen oefenen, dat kunnen asielzoekers, statushouders, expats en lovepats zijn, maar ook mensen die al langer in Nederland zijn en de taal nog niet goed spreken. Het is ook een leuke activiteit die maatjes uit de diverse maatjesgroepen in Almere samen kunnen bezoeken met ‘hun’ Nieuwkomers (-gezin). Verder voor iedere Almeerder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop.

10 December is het landelijk Snertdag, uiteraard houd Avanti hier rekening mee.  Na afloop is er tijd om elkaar te leren kennen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd

Wanneer?
Zondag 10 december 2023
14.30-17.00 uur

Waar? Casa Casla
Weerwaterplein 3
Almere

Geschreven door