Kerst in het winkelentrum van Stad – Kerstplein

Van 9 t/m 31 december wordt het Forum omgetoverd tot een magisch kerstplein. Op het kerstplein kun je o.a. genieten van een klassieke carrousel en bungeejump.

Om een ritje te maken heb je een muntje nodig. Verzamel drie verschillende kassabonnen die je hebt ontvangen bij aankopen tussen 18 november en 31 december in Almere Centrum. In ruil daarvoor ontvang je bij de chocomelkchalet op het kerstplein een muntje waarmee je in één van de twee attracties kan. Verzamel meerdere kassabonnen voor meer muntjes! Het mogen alle soorten kassabonnen zijn die je verzameld hebt in Almere Centrum.

Als je geen muntje hebt, kun je voor slechts 1 euro een kaartje kopen voor de bungeejump of carrousel bij de VVV winkel, gelegen naast het kerstplein.

Op het kerstplein schitteren 3 sfeervolle chalets! In het eerste chalet vind je een betoverende fotobooth waar je de meest feestelijke kiekjes kunt schieten. Het tweede chalet, de chocomelkchalet, is de magische plek waar je je kassabonnen kunt omtoveren tot muntjes voor een betoverende rit in een van de attracties, plus je kunt er ook nog eens gratis genieten van heerlijke chocolademelk! En alsof dat nog niet genoeg is, wacht het derde chalet op je met de betoverende aanwezigheid van Ninoz en Backwerk. Ninoz brengt betoverende giftboxen met zich mee, terwijl Backwerk je verwent met verrukkelijke lekkernijen zoals heerlijke pretzels.

Geschreven door