Opnames tweede podcast editie Culturele Zaken – Ben je erbij?

Maatschappelijke thema’s kunnen niet zonder kunst & cultuur. Zeker in deze periode. In de vorige editie kwam AI al aan de orde en nu gaan wij het in de tweede podcast editie van Culturele Zaken in op circulaire en duurzame wijze van kunst en cultuur maken. Een aantal topics die wij met de podcastgasten door zullen nemen zijn:

  • Is circulair/ duurzaam kunst maken een containerbegrip of juist een ‘must’
  • Kan er altijd circulair/ duurzaam aan kunst gewerkt worden? Of moet je soms voorrang verlenen aan de artisticiteit en concessie doen op duurzaamheid? En waarom geef je een van die twee voorrang?
  • Probeer je andere kunstenaars te motiveren om circulair/duurzaam kunst te maken
  • Kan circulaire duurzame kunst juist een positieve een voorbeeld stellende rol in de maatschappij krijgen
  • Krijg je opdrachtgevers erin mee

Olmo van Kranen neemt als podcastgastheer onze twee podcastgasten Mannie krak en Jurrian van der Haak mee in een avond vol met feiten en bijzonderheden over circulair en duurzaam kunst maken.

Mannie krak werkt met recyclede materialen, die ze krijgt of vind of in sommige gevallen ook zoekt, omdat ze vind dat er genoeg mooie materialen zijn die je niet hoeft te verspillen en een 2-de leven kan geven. Wij kennen Mannie goed als kunstenaar die altijd met gebruikte materialen werkt.

Jurrian Van der Haak begeeft zich binnen het werkveld kunst op verschillende terreinen. Een deel daarvan is beeldende kunst, ruimtelijk werk, community werk en letterwerk. Ons valt bijvoorbeeld op dat Jurrian goed zijn bestaande werk weet te implementeren in nieuwe artistieke uitingen.

Kom ook naar deze bijzondere editie van Culturele Zaken Podcast CirculArt

Waar?
Casa Casla, Weerwaterplein 3
Woensdag 13 december
19.30 – 20.00: inloop met koffie/thee
20.00 – 21.00: podcast circulArt met Olmo, Mannie en Jurrian
21.00 – 22.00: Netwerken met hapjes en sapjes

Entree is gratis,
Aanmelden verplicht (ivm de catering) zo voorkomen we verspilling.
Aanmelden kan door deze link aan te klikken en de velden in te vullen.

Geschreven door