Voorbeschouwing weekend 9-10 december 2023

In de derde klasse B ontvangt FC Almere het op de derde plaats staande Amstelveen. FC Almere staat op de 8e plek maar het verschil met deze tegenstander is maar drie punten en speelde Almere ook nog een wedstrijd minder tot nog toe.

Als Almere compleet uit kan komen en gemotiveerd aan dit duel begint, kan het op sportpark de Marken een ware topper worden. Trainer Sandor Augustijn ziet zeker mogelijkheden voor een gunstige uitslag en zal zijn ploeg zeker optimaal voorbereiden voor dit belangrijke duel.

In de tweede klasse A staat ASC Waterwijk een lastige wedstrijd te wachten als men bij Jong Holland op bezoek moet. Waterwijk staat op plek drie en Jong Holland heeft maar een puntje minder en speelde ook een wedstrijd minder. De ploeg van Ryan Smart wacht dus een heet middagje in de Alkmaarder Hout. SC Buitenboys ontvangt op sportpark Polderkwartier vv Monnickendam, dat vier punten meer heeft dan de Almeerders. Buitenboys zal ook flink aan de bak moeten wil men deze ploeg van zich af kunnen schudden. Trainer Dennis Verwer verwacht dat zijn ploeg alles zal geven om de punten in Almere te houden.

In de 5e klasse is het duel tussen Nieuw Sloten en Forza Almere nu al afgelast. Sporting Almere speelt ook niet,op dinsdag 12 december speelt men  thuis tegen hekkensluiter BVV ‘31 Om 20:00 begint dit duel.

Bij het vrouwenvoetbal staat de derby tussen Buitenboys en Waterwijk op het programma. deze wedstrijd begint om 14:45 op sportpark Polderkwartier.  FC Almere vrouwen gaan op bezoek bij ‘t Gooi en dat duel begint om 10:30 op sportpark Kininelaantje in Hilversum.

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere Sport.

Geschreven door