De Schoor steekt ouderen hart onder de riem

Het Ouderenwerk van De Schoor komt ook in 2024 met een initiatief om ouderen in Almere een hart onder de riem te steken. Dit keer met een (hart)verwarmende actie in de donkere dagen. Juist in deze periode is het extra belangrijk om te laten merken dat wij aan onze ouderen denken.

Tot en met 31 januari 2024 kun je een (hart)verwarmend pakket aanvragen voor een oudere in Almere. Het pakket bevat een kersenpitkussen*, theeglazen, thee, chocolade en twee bonnen voor een gratis kop koffie of thee in een van onze buurtcentra. Je brengt het pakket zelf naar de oudere, zodat jullie elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een glas thee.

Kan jouw opa/oma, moeder/vader, goede buur of vriend/vriendin een (hart)verwarmend pakket gebruiken? Elke zelfstandig wonende Almeerder van 55 jaar of ouder komt in aanmerking. Geef deze persoon nu op en wie weet sta je begin 2024 bij haar of hem aan de deur.

Je kunt jouw aanmelding doorgeven tot en met woensdag 31 januari a.s. via www.deschoor.nl/WinteractieOuderenwerk. Let op! Er is een beperkt aantal (hart)verwarmende pakketten beschikbaar. Meld je daarom snel aan, want op = op.

*) Een kersenpitkussen geeft langdurig warmte af na verwarming in de magnetron.
(Foto pakketten: aangeleverd)

Geschreven door