Update bouw fietsbruggen Spoorbaanpad

Vanaf maandag 29 januari trillen de aannemers de damwandschermen in de Hoge Vaart voor de nieuwe fietsbrug en daarna gaan ze verder met het heien van palen. Ze starten aan de kant van Parkwijk. In april verwacht men klaar te zijn met deze funderingswerkzaamheden.

Let op: Tussenring afgesloten van donderdag 1 februari 20.00 uur tot vrijdag 2 februari 05.00 uur

Bij brug over Lage Vaart zijn de werkzaamheden in de middenberm van de Tussenring bijna klaar. De tijdelijke betonnen barrière kan nu weg zodat er in beide richtingen weer 2 rijbanen beschikbaar zijn. De Tussenring is tussen de Mondriaanweg en Vrijheidsdreef volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Hagevoortdreef, Veluwedreef en Vrijheidsdreef.

Check https://www.almere.nl/…/overz…/fietsbruggen-spoorbaanpad voor updates of download de BouwApp en zoek naar ‘Fietsbruggen Spo

Geschreven door